Global Artists Network

Global network of Visual artists,Art buyers,Art galleries and Art lovers

Lztunggul Panjaitan
  • 48
Share on Facebook Share on Facebook Share
  • Blog Posts
  • Discussions
  • Events
  • Groups
  • Photos (23)
  • Photo Albums

Lztunggul Panjaitan's Friends

  • ENRIQUE ROCHA
  • santosh gupta
  • Annie
  • Jorge Romeo
  • Vera Vidiyanti
  • tohoso
  • Varun Khandelwal
  • AVIJIT ROY

Gifts Received

Gift

Lztunggul Panjaitan has not received any gifts yet

Give a Gift

 

Lztunggul Panjaitan's Page

Profile Information

Your profession
Artist/Jakarta-Indonesia/Art.worker
Relationship with art field
Artist

Lztunggul Panjaitan's Photos

Loading…
  • Add Photos
  • View All

Comment Wall (11 comments)

You need to be a member of Global Artists Network to add comments!

Join Global Artists Network

At 1:10pm on August 5, 2009, Vera Vidiyanti said…
What kind of object are you painting?
At 6:20pm on July 29, 2009, KIDGALLERYONE.COM said…
Greetings!


KIDS’ SHOWCASE & SELL YOUR ART ONLINE


We are pleased to introduce http://www.kidgalleryone.com (An Online art gallery for kids of age Under 13)
Kidgalleryone.com encourages children of age Under 13 to express themselves.
We give a platform to all the children who deserve recognition for the effort they put into producing their original artworks. This is a nurturing ground for artistic talent.
It’s an online art gallery for children to build their confidence and encourage their imaginations.
This gallery is a nurturing ground for artistic talent. And we welcome Artists to upload their artwork.
We provide a service where you keep the artwork in your possession and we will showcase your art on our website for no charge.

We market & sell original art online.

For more details kindly log on to our website.

In case of any help contact us
Mobile: +91 98112 90294

Rajiv Mehta: rajiv@kidgalleryone.com
Dipti Bartwal: dipti@kidgalleryone.com
info@kidgalleryone.com

Website: www.kidgalleryone.com



Best regards
Team
Kidgalleryone.com
(A Division of Dreamstoreonline.com Pvt. Ltd)
At 11:32am on July 27, 2009, yana said…
hello.. Lzt, kabar aku baik..mudah2an kamu juga y.. cuma agak lagi bad mood aja.. males buka comp.. mau melukis ga bisa.. gimana ngebuang badmood ku ni.? mau ke tempat mu..tapi kalo minggu/sabtu full kerjaan rumah, huh..! jadi curhat ni..he,3x gpp y... btw kenapa ga ada kehidupan di lukisan ku.. karna aku peyendiri.. jadi kesendirian ku ada disana.., ciri khas aku x y..trus kalo aku lihat lukisan terlalu banyak warna juga stress.. ga tau kenapa..
At 6:51am on June 20, 2009, Fransisca Koessaktya Abiarsi said…
this is myaccount bank
At 3:39am on June 19, 2009, Fransisca Koessaktya Abiarsi said…
Rencana saya buka dirumah saya pernah kursus end to lebih jauh saya mencoba untuk mengembangkan ini, jika tidak keberatan you can help me
At 4:50pm on June 16, 2009, Fransisca Koessaktya Abiarsi said…
salam kenal juga, khayaknya bagaimana kalau kita joint business in art business, I think You very good in your skill in finishing or may be in etc in art. Atau You support me to growing my potential in batik, tapi saya kurang dana untuk melengkapi ini. Saya tunggu jawaban Anda.
At 7:06am on June 9, 2009, yana said…
duh makasih sekali atas masukannya.. Akhirnya..saya tau.. saya mau nyoba secepatnya..pantas aja saya ga nunggu kering jadi berantakan rumputnya.. sampai putus asa d, bapak saya bisa melukis.. tapi bukan pelukis, rumah saya di teluk gong ( kapuk) jakarta utara, dan no cell; 0816 1868718. sekali lagi terimakasih..
At 8:11am on June 8, 2009, yana said…
yah..itu benar, dulu bapak ku sangat melarang kerass.. untuk melukis. saya ga ngerti.. mungkin maksudnya. begitu.. sulit menjuanya.., saya suka sekali lukisan yang menenangkan.. tapi.. saya tidakpernah bisa melukis rumput .. bisa bantu saya..? bagaimana caranya..?
At 6:59pm on June 4, 2009, yana said…
maksih Comment nya yah.., Saya tinggal di jak-ut, koleksi saya ga banyak.. ada 2 lagi belum selesai..saya ga punya banyak waktu untuk melukis, karna saya kerja.. saya cuma pecinta seni dan suka sekali melukis..
At 7:48am on June 4, 2009, yana said…
Hello, Mr. Lztunggul.. aku suka sketch nya..,
salam kenal..
Yana
 
 
 

© 2017   Created by Ajit Vahadane.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service