Global Artists Network

Global network of Visual artists,Art buyers,Art galleries and Art lovers

Recensie of my artwork - Shefqet Avdush Emini

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !
Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !
Jam
ë mirënjohës për mbështetjën e juaj miqë të nderuar... !

PROF. DR. SHEFGET AVDUSH EMİNİ - Some Art Work and Activite

Shefqet Avdush Emini - Colony in Prishtina, Kosovo

 

Artist: Shefqet Avdush Emini - Simposium in Konya,Turkey 2012

Perduti nel colore- Shefqet Avdush Emini by f.fiorellino

 

 

 

 

 

 

 

Symposiumi ne Russi ne vitin 2013

 


your profile photo

Shefqet Avdush Emini SHOQERIS SONE I DUHEN VETEM NJERZIT E SINQERTE SIQ JENI JU !!! KJO ESHTE E KJARTE QE KATEERI I JUAJ ESHTE I FORTE DHE ME PLOT BESIM NE VETVETEN E KRIMTARIN TENDE ! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Laura Siner Brahimi's profile photo

Laura Siner Brahimi Të jam mirënjohëse për vërtetësinë që e thoni për tiparet e mija. E dua të vërtetë të vërtetën në art ky është njeriu dhe identiteti tij 
Shikoja pikturën e di çfarë bartë në vete 
Jeni i pasur në shpirt dhe me vlera të larta njerëzore Shefqet

 

Comments


Comments

Comments


Ky është djali i madh i dajes tim. Shaban Mehmeti

Ky është djali i dajes tim, jemi rritur së bashku si femi.

 

 

 

VIDEO FROM: SELCIK ELLI ARTIST FROM TURKEY
 

Ky është Afrimi djali i dajes tim profesor i edukates fizike !

 
 

 

 

         

Views: 74

Comment

You need to be a member of Global Artists Network to add comments!

Join Global Artists Network

© 2023   Created by Ajit Vahadane.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service